Obavještenje o izmjeni cijena

By | Uncategorised | One Comment

Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će od 1.4.2019. cijene određenih usluga biti izmijenjene.
Mjesečna naknada za održavanje KKS za Osnovni TV paket kompanija Telemach, KATV HS, HKB-net i M&H Company bit će povećana za 1,60 KM i iznosit će 21,50 KM.
Mjesečna naknada za sljedeće pakete bit će umanjena te će u konačnici sa uvećanom cijenom mjesečne naknade za održavanje KKS za Osnovni TV paket iznositi:

Paket NOVA CIJENA PAKETA NOVA CIJENA PAKETA sa uključenom naknadom za održavanje KKS za Osnovni TV paket u iznosu od 21,50 KM
EON Light TV 24,5 KM
EON Full TV 30,5 KM
EON Premium TV 45,5 KM
EON Light DUO 47,5 KM
Fiber EON Light TV 24,5 KM
Fiber EON Full TV 30,5 KM
Fiber EON Premium TV 45,5 KM
Fiber EON Light DUO 47,5 KM

Navedene izmjene odnose se i na ponudu za korisnike koji samostalno koriste EON TV uslugu:

Paket NOVA CIJENA PAKETA
EON Light TV 24,5 KM
EON Full TV 30,5 KM
EON Premium TV 45,5 KM

Sve navedene cijene su prikazane sa uključenim PDV-om.
Shodno Uslovima poslovanja Telemach-a, KATV HS d.o.o, HKB – net d.o.o i M&H Company pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2019. godine.
Kompanija HKB net i kompanija Telemach, odnosno kompanija HS i kompanija Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net odnosno HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.
Novi Cjenovnik usluga bit će dostupan na web stranicama www.hkb.ba, www.hs-ktv.ba i www.telemach.ba.

Za sva pitanja možete nas pozvati na 1360.

Obavještenje o prilagođavanju cijena za korisnike kompanija udruženih sa Telemachom

By | Uncategorised | One Comment

Poštovani korisnici,
U cilju pružanja najboljih usluga, konstantno obogaćujemo našu ponudu i značajno investiramo i ulažemo u vaše korisničko zadovoljstvo, uz zadržavanje najboljeg odnosa između ponuđenih sadržaja, servisa i cijene.
• NAJBOLJI SPORTSKI HD KANALI U BIH
Tokom prethodne godine prvi smo omogućili da gledate i Sport Klub i Arena Sport kanale. Sport Klub HD kanale smo prebacili u osnovnu digitalnu ponudu, dostupnu svim D3 digitalnim korisnicima.
• NAJVIŠE HD KANALA VEĆ U STARTU (17)
Uspostavili smo jedinstvenu digitalnu programsku shemu, obogatili TV sadržaj s velikim brojem TV kanala već u digitalnom start paketu od kojih izdvajamo TOP, Epic drama, Pikaboo, Al Jazeera Balkans HD, TVSA HD i drugi.
• JOŠ VIŠE HD KANALA U D3 OSNOVNOM I D3 PROŠIRENOM PAKETU
Početkom godine u D3 Osnovni paket ubacili smo nove HD kanale FOX HD, FOX Movies HD, Shorts TV HD I Nat Geo Wild HD dok smo u D3 Prošireni paket ubacili 6 HD kanala: Trace Sports Stars HD, Nickelodeon HD, Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD I The Food Network HD.
• DODALI SMO PREKO 30 KANALA U OSNOVNE DUO I TRIO GRANDE PAKETE
Dodatnih 30 kanala D3 Osnovnog digitalnog paketa ( RTL Living, AXN Spin, SciFi, Baby TV, SK 4, SK 5, SK 6, C&I, Balkanika, Fine Living i drugi ) ubacili smo u startne DUO i TRIO Grande.
• PINK KANALI
U digitalnu shemu ubacili smo i dodatnih 11 najgledanijih Pink TV kanala, koji će nakon promotivnog perioda od 6 mjeseci biti dostupni svim korisnicima uz obnovu ugovora na 24 mjeseca, bez dodatne naknade
• POVEĆALI SMO BRZINE VEĆ NAJBRŽEG INTERNETA
Za 25% smo povećali upload u DUO i TRIO GRANDE paketima, a UNIFI mrežu proširili na čak 500.000 lokacija širom regije.
• UVELI SMO NOVU NAPREDNU TV PLATFORMU EON
TV platforma najnovije generacije koja vam omogućava gledanje TV I VIDEO sadržaja u kući i izvan nje s ljepšim i jednostavnijim interface-om, gledanjem i do 7 dana unazad, te mogućnošću da gledanje na jednom uređaju nastavite na drugom.

Obavještavamo vas da će od 1.4.2018. godine cijene određenih usluga biti izmijenjene.
• Mjesečna naknada za održavanje KKS za Osnovni TV paket bit će povećana za 1,90 KM i iznosit će 19,90 KM

• Cijene DUO i TRIO GRANDE paketa sa uključenom naknadom za održavanje KKS za Osnovni TV paket:

GRANDE PAKETI NOVA CIJENA SA PDV
DUO TEL 31,90 KM
DUO TEL GRANDE 32,90 KM
DUO TEL GRANDE SENIOR 30,90 KM
DUO TEL GRANDE EXTRA 45,90 KM
DUO TEL GRANDE PREMIUM 60,90 KM
DUO NET GRANDE 45,90 KM
DUO NET GRANDE FAMILY 53,90 KM
DUO NET GRANDE EXTRA 65,90 KM
DUO NET GRANDE PREMIUM 82,90 KM
TRIO GRANDE 55,90 KM
TRIO GRANDE FAMILY 62,90 KM
TRIO GRANDE EXTRA 75,90 KM
TRIO GRANDE PREMIUM 92,90 KM
TRIO LIGHT 46,90 KM

• Mjesečna naknada za uslugu interneta ( S, M, L, XL, Turbo Xl i Turbo XXL), Super MIX paketa kao i uslugu interneta i paketa ( televizije + interneta ) kao i ( televizije + interneta + fiksne telefonije ) udruženih kompanija s Telemachom, te postojeći paketi usluga televizije, interneta i telefonije kompanija KATV HS, HKB-net i M&H Company bit će uvećana za 1,10 KM.

POSEBNE POGODNOSTI
Podsjećamo vas da je daleko najveća vrijednost i ušteda u zbirnim servisima naših Grande paketa, koje preporučujemo svim našim korisnicima. Prelaskom na neki od ovih paketa sa uslugom koju do sada niste koristili, osim dodatnih benefita u uslugama televizije i dodatnih TV kanala, interneta i fiksne telefonije, ostvarujete ujedno i pravo na besplatan internet do 12 mjeseci ili pretplatu na fiksnu telefoniju čak do 24 mjeseca.
Pripremili smo i brojne pogodnosti i za one koji žele obnoviti postojeće ugovore sa našim Grande paketima, u smislu besplatnih dodatnih TV paketa, kao što su Arena Sport SD paket, CineStar TV Premiere HD paket i Pink paket, promotivno 24 mjeseca!
Novi Cjenovnik usluga dostupan je na web stranici www.telemach.ba. Shodno Uslovima poslovanja Telemach-a pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2018. godine.

Novi Cjenovnik usluga dostupan je na web stranicama www.hkb.ba i www.hs-ktv.ba. Shodno Uslovima poslovanja pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2018. godine.
Kompanija HKB net i kompanija Telemach, odnosno kompanija HS i kompanija Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net odnosno HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.

Za sva pitanja nas možete pozvati na 1360 ili nam poslati e-mail na info@telemach.ba.

Obavještenje za korisnike BIZ NET i BIZ NET PHONE PAKETA

By | Uncategorised | One Comment

Naš cilj je da Vam pružimo najbolju usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, uz zadržavanje najboljeg odnosa između ponuđenih sadržaja i cijene. Proteklih smo godina u tom smislu napravili značajan iskorak.
 Implementirali smo nove usluge: TV unazad, Video klub, Pickbox, Unifi – besplatan internet na preko 500.000 lokacija u zemlji i regiji; Unifon – aplikacija za fiksni telefon, unaprijedili EON uslugu – ljepši i jednostavniji interface, gledanje i do 7 dana unazad, kao i mogućnost da gledanje sadržaja Video kluba započnete na jednom uređaju i nastavite tamo gdje ste stali na drugom.
 TV preko Smart aplikacije – Prvi put u regionu, uz EON je će omogućeno gledanje televizije preko Smart TV aplikacije, na televizorima najnovije generacije
 Značajno investirali u optičku infrastrukturu, rekonstrukciju i povećanje kvalitete mreže.
 Kreirali idealna rješenja za mala i srednja preduzeća – BIZ pakete za unaprjeđenje poslovanja
 Povećavali brzine interneta i besplatne minute unutar BIZ NET i BIZ NET + PHONE paketa
 Uspostavili međunarodne veze koje Vam nude posebne opcije regionalnog i internacionalnog povezivanja sa Vašim poslovnicama i partnerima.
Danas, Telemach grupacija predstavlja vodećeg operatera kablovske i digitalne televizije, vodećeg pružatelja usluge širokopojasnog interneta i najvećeg alternativnog operatera fiksne telefonije u Bosni i Hercegovini. Naš trud u podizanju kvalitete naših usluga i dalje je konstantan i sretni smo što smo i dalje u zajedničkoj saradnji savladavajući izazove i prepreke. Trudimo se nastaviti sa programom odličnog kvaliteta i zbog toga smo pripremili niz unaprjeđenja za Vaše poslovanje.

Pa tako, od 1.2.2018. godine povećavamo brzinu interneta kako biste na još brži i kvalitetniji način obavljali sve dnevne izazove u Vašem poslovanju. Ovim unaprjeđenjem bit ćete u mogućnosti obezbijediti svojoj firmi još brži kablovski internet i naprednije usluge. Brzine će biti povećane na sljedeći način:
BIZ NET – novi standard za velika i mala preduzeća koji garantuje i dodatnu stabilnost s novim brzinama

Paket

Stara brzina

Nova brzina

Professional S

30/3  Mbps

40/3 Mbps

Professional M

60/3  Mbps

80/4 Mbps

Professional L

100/4 Mbps

100/5 Mbps

Professional XL+

120/5 Mbps

140/6 Mbps

Turbo Professional XL

150/5  Mbps

200/6 Mbps

Turbo Professional XXL

200/6 Mbps

200/10 Mbps

BIZ NET + PHONE Ako još niste prešli na Telemach fiksnu telefoniju, sada je idealna prilika. Pored toga što povećavamo brzinu interneta i u ovim paketima, očekuju Vas posebne akcijske pogodnosti na fiksnu telefoniju s velikim popustima. Nove brzine interneta u okviru BIZ NET + PHONE paketa:

Paket

Stara brzina

Nova brzina

Professional S

30/3  Mbps

50/3 Mbps

Professional M

80/4  Mbps

90/4 Mbps

Professional L

100/5 Mbps

110/5 Mbps

Professional XL+

140/5 Mbps

150/6 Mbps

Turbo Professional XL

180/6  Mbps

210/6 Mbps

Turbo Professional XXL

200/8 Mbps

210/10 Mbps

Povećanje brzine interneta je jedna od novina koje će Vam biti dostupne u narednom periodu. Ako u Vašem objektu koristite našu digitalnu televiziju, bit ćete sretni s obzirom da smo uveli dodatne TV kanale koje pored standardnog TV prijemnika možete gledati kada god želite i putem naše usluge EON. Pripremili smo i novi paket, za kafiće i restorane DUO bar WiFi koji je kreiran isključivo kako biste ponudili Vašim gostima superbrzi WiFI i UNIFI internet, odličan filmski, muzički i sportski sadržaj a Vi dobili još više gostiju i istovremeno optimizirali svoje troškove. U sklopu DUO bar WiFI paketa dostupno je i preko 150 TV kanala iz ponude D3 digitalne telvizije. Brzina interneta je 40/3 Mbps te dodatno dobijate potpuno besplatno WiFI router za bežični internet u cijelom kafiću, kao i UNIFI internet koji je Telemach korisnicima dostupan na čak 500.000 lokacija a Vaš objekat postaje dio ove velike mreže. Cijena paketa bit će 39,9 KM mjesečno.
Veliko nam je zadovoljstvo što Vas imamo kao našeg korisnika, i vjerujemo da cijenite naše konstantne napore da ispunimo Vaša očekivanja. Posljednjih godina uspijevali smo zadržati postojeće cijene internet usluga uz evidentno stalno povećanje troškova poslovanja u BiH.

Zbog svega navedenog, ovim pismom željeli smo Vam poslati formalno obavještenje da će cijena određenih BIZ NET paketa biti prilagođena, počevši od 1.2.2018. godine Mjesečna naknada BIZ NET Professional S PAKET bit će 33 KM, BIZ NET Professional M 48 KM te BIZ NET Professional L 63 KM, što u konačnici znači da su cijene navedenih paketa povećane za 3 KM mjesečno. Izmjene koje se odnose na BIZ NET + PHONE pakete su sljedeće: Mjesečna naknada za dodatnu opciju usluge INTERNETA u BIZ NET + PHONE paketima Professional S PAKET bit će 31 KM, BIZ NET Professional M 45 KM te BIZ NET Professional L 58 KM, što u konačnici znači da su cijene navedenih paketa povećane za 3 KM mjesečno. Cijena ostalih BIZ NET i BIZ NET + PHONE paketa, ostaje nepromijenjena. I dalje bez dodatne naknade, nastavljate koristiti OSNOVNI TV paket kablovske televizije u Vašim prostorijama kao što je to bilo do sada. Nadamo se da predstojeće promjene cijene neće utjecati na Vaše povjerenje u kvalitet naših usluga.
Za sve prijedloge i sugestije poboljšanja naše ponude, kao i podršku koja se odnosi na komponentu Vašeg poslovanja javite nam se na broj 1360.
Novi Cjenovnik usluga dostupan je na web stranicama www.hkb.ba, www.hs-ktv.ba.

Shodno Uslovima poslovanja kompanije, pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 28.02.2018. godine.
Kompanija HKB net i kompanija Telemach, odnosno kompanija HS i kompanija Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net odnosno HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.