Kada će na mojoj adresi biti pušten novi signal i omogućeno korištenje novih usluga?

Poštovani korisnici,

Kako smo vas već do sada i obavijestili, u svrhu ujednačavanja ponude usluga kompanija KATV HS i kompanije Telemach, koje na tržištu BiH od sada nastupaju udruženo, do sada je uspješno završeno prvih devet faza puštanja signala. Na tome području korisnici već sada mogu uživati u novim lokalnim, regionalnim, filmskim, serijskim, zabavnim, muzičkim, sportskim, dokumentarnim i dječijim TV programi, koje smo ubacili u postojeću shemu. Osma faza puštanja signala planirana je za 19.5.2016. godine. Kao i do sada naredne faze će uslijediti odmah nakon toga, o čemu ćemo blagovremeno obavještavati putem web stranice i pisama.

U desetoj fazi će u novitetima moći da uživaju stanovnici sljedećih adresa:
ANTE FJAMENGA, BANJALUČKA, BEHDŽETA MUTEVELIĆA, BLEDSKA, DERVIŠA NUMIĆA, HASANA BRKIĆA, HERCEGOVAČKA, KEMALA KAPETANOVIĆA, KOLODVORSKA, KUPREŠKA, TOPAL OSMAN PAŠE, ZMAJA OD BOSNE, AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ, ALEJA LIPA, DŽAMIJSKA, PORODICE RIBAR, TOPAL OSMAN PAŠE, TRG HEROJA.

Kako do programa?
Kada nadogradimo mrežu, na ekranu ćete moći da vidite crnu sliku ili “snijeg”. To znači, da je potrebno pomoću vašeg daljinskog upravljača obaviti pretragu programa i odmah nakog toga ćete moći da uživate u novim sadržajima. Pored navedenog, dodatno će biti potrebno uraditi restart modema ( što znači da isključite i ponovno uključite modem iz električne energije).

Poklon za vas.
Poslije obavljene ponovne pretrage programa nećete doći samo do obogaćene analogne programske sheme, nego ćete svi koji imate tehničku mogućnost, 2 mjeseca BESPLATNO dobiti dodatne TV kanale iz osnovne digitalne ponude i neke od atraktivnih HD kanala bez ikakve obaveze. Postojeći pretplatnici digitalne televizije, dodatne kanale na osnovnu programsku shemu, imat će mogućnost gledati u sklopu Osnovne digitalne usluge potpuno besplatno do isteka promotivnog perioda, tj. dana 1.8.2016. godine.

Posebna akcija za vas.
Kako biste nove servise, koje ćemo vam pružiti, dobili pod najboljim uslovima, za vas smo pripremili i posebnu akciju, u kojoj ćete moći uštedjeti i do 309 KM. Detaljnije informacije slat ćemo vam posebnim pismom, u narednim danima, tako da ne zaboravite svaki dan provjeriti poštanske sandučiće.
Mi ćemo srediti sve ostalo.Izvinjavamo se za eventualne neprijatnosti za vrijeme nadogradnje mreže i poručujemo vam da se radujemo našoj zajedničkoj priči. Čeka vas još mnogo dobrog.

Šta da uradim kada dođe do prekida signala na analognoj kablovskoj televiziji ?

U trenutku kada dođe do nestanka TV signala, uslijed puštanja novog signala, bit će potrebno da uradite preživanje kanala na Vašem TV prijemniku. Kanale možete pretražiti maunelno (ručno) ili automatski.
Pretraživanja možete pronaći na daljinskom upravljaču za Vaš TV prijemnik , pritiskom na dugme MENU i daljim odabirom željene opcije kroz PODEŠAVANJA.

Šta da uradim kada dođe do prekida signala na digitalnoj televiziji?

Prilikom ujednačavanja programske sheme na Vašem području, u zavisnosti od tipa Vašeg TV prijemnika i opreme koju koristite, bit će potrebno da preskenirati vaše digitalne uređaje. U zavisnosti od digitalnog prijemnika ili CAM kartice koju koristite bit će potrebno uraditi restart digitalnih prijemnika.

Upustvo za skeniranje Hema 2 STB-a (Mars 1500)

Pritisnite tipku ‘Menu’ na daljinskom upravljaču
Odaberite opciju ‘Digital TV’ i pritisnite tipku ‘OK’
Odaberite opciju ‘Channel Manager’ i pritisnite tipku ‘OK’
Odaberite opciju ‘Delete All’ i pritisnite tipku ‘OK’
Na ponuđeni prozorčić u kojem se traži ubacivanje šifre, utipkajte 0000
Odaberite opciju ‘ALL TV Channels’ i pritisnite tipku ‘OK’
Na ponuđeni prozorčić sa porukom ‘Delete all TV channels’ odaberite opciju ‘Yes’ i pristisnite tipku ‘OK’
Odaberite opciju ‘All Radio Channels’ i pritisnite tipku ‘OK’
Na ponuđeni prozorčić sa porukom ‘Delete all Radio channels’ odaberite opciju ‘Yes’ i pritisnite tipku ‘OK’
Nakon što ste se uvjerili da su svi tv i radio kanali izbrisani, ponovno pritisnite tipku ‘Menu’ na daljinskom upravljaču i odaberite opciju ‘Digital TV’
Odaberite opciju ‘Installation’ i na ponuđeni prozorčić u kojem se traži ubacivanje šifre, utipkajte 0000
Odaberite opciju ‘Manual search’.
Podesite potrebne parametre da odgovaraju slijedećim vrijednostima:
Freq (KHz): 66600
Symrate1: 006956
Modulation: 64 QAM
NIT scan: ON
Pritisnite tipku ‘OK’ da započnete skeniranje signala po novim parametrima
Nakon što je izvršeno skeniranje cijelog opsega, izađite iz menija, pritiskom na tipku ‘Exit’
Upustvo za skeniranje Hema HD STB-a (Neptune 900)
Pritisnite tipku ‘Menu’ na daljinskom upravljaču
Odaberite opciju ‘Installation’ i pritisnite tipku ‘OK’
Na ponuđeni prozorčić u kojem se traži ubacivanje šifre, utipkajte 0000
Odaberite opciju ‘Auto Search’ i pritisnite tipku ‘OK’
Podesite potrebne parametre da odgovaraju sljedećim vrijednostima:
FEC Mode: DVB-C
Start Frequency: 562000 KHz
End Frequency: 722000 KHz
Symbol Rate: 6956 Kbps
Modulation: 64&256 QAM
Nakon što ste podesili parametre, odaberite opciju ‘Start Search’ i pritisnite tipku ‘OK’
Na ponuđeni prozorčić sa porukom ‘This will re-install channels. Select Yes to delete all channels’’ odaberite opciju ‘Yes’ i pritisnite tipku ‘OK’
Nakon što je izvršeno skeniranje cijelog opsega, izađite iz menija, pritiskom na tipku ‘Exit’

Nakon ovoga postupka svi TV i radio kanali bi trebali biti dostupni.

Uputstvo za skeniranje kanala ABV CAM modul
Kako biste pronašli programe na novom signalu potrebno je da promijenite sljedeće postavke na vašem prijemniku:
Symbol Rate na 6.956 MS/s i odabrati mrežno skeniranje. Za mrežno ili brzo skeniranje potrebno je podesiti odgovarajuće parametre na TV-u:
Opcija skeniranja:
brzo skeniranje (ili mrežno skeniranje) ID mreže: 387 Frequency: 666000 (kHz)
Modulacija: 64 QAM Symbol rate: 6956 (Ks/s)
Ponekad, na određenom tipu televizora nije moguće unijeti ID mreže, onda je potrebno opciju podesiti na:
Auto.
Frekventni spektar DVB-C sada kreće od 570 MHz. Korisnici koji su do sada koristili usluge digitalne televizije zasebno ili u nekom od KID paketa koristeći ABV CAM module da bi imali odgovarajuću uslugu neophodno je da na svojim TV prijemnicima urade određena podešavanja.
Podešavanja se odnose na pretraživanje kanala na TV prijemnicima, a sve u zavisnosti od proizvođača i modela TV prijemnika neophodno je u postavkama TV-a odabrati sljedeće:
Pretraživanje kanala:

Auto pretraživanje

ATV+DTV
ATV
DTV (odabrati) Režim skeniranja: Pretraživanje mreže
Identifikacija mreže: 387 ili Auto
Frekvencija : 666000 kHz

Modulacija : 64 QAM

Symbol Rate : 6.956 MS/s
Potpuno (full) pretraživanje

Ukoliko Vaš TV prijemnik nema gore navedenu opciju ili vršite pretraživanje kanala manuelno (ručno), potrebno je da promijenite Symbol Rate kao i da unesete ostale parametre (frekvencija , modulacija).

Koje izmjene u programskoj shemi mogu očekivati?

U svrhu ujednačavanja ponude usluga kompanije KATV HS i kompanije Telemach, koje na tržištu BiH od sada nastupaju udruženo, u narednom periodu bit će ubačeno mnogo novih kanala, također neki od ranijih kanala više neće predstavljati dio nove programske sheme

Koji su novi kanali koje ću dobiti izmjenama u programskoj shemi?

Ponuda KATV HS je obogaćena novim, najboljim regionalnim, sportskim, informativnim, dokumentarnim, zabavnim i dječijim programima na najgledanijim svjetskim kanalima kao što su:
PRVA TV, PRVA PLUS TV, B92, SPORT KLUB KANALI, N1, HRT4, RTL 2 HR, DISCOVERY SHOWCASE HD, VIASAT NATURE/HISTORY HD, HAPPY PAROVI 1 I 2, GRAND TV, AXN SPIN, FOX MOVIES, ULTRA, MINI ULTRA, NICK JUNIOR, NICKELODEON, MTV Dance, VH1 Adria.
O kanalima:

MINI ULTRA i ULTRA
Omiljeni dječiji kanali, vašim mališanima svakodnevno donose mnogo zabave, smijeha i iznenađenja! Uživajte uz kvalitetne crtane filmove, zabavni i edukativni program, uz emisije poput „Kefalice“, „Zdravog djeteta“ i “Tubesday-a”, koje neće ni roditelje ostaviti ravnodušnim. Mini Ultra emituje omiljene sinhronizovane crtane filmove za najmlađe populacije, kao što su: „Maša i medvjed“, „Nodi”, „Mala prodavnica ljubimaca“ i „Pepa prase”, dok se na Ultri emituju crtani filmovi i serije za stariju djecu i tinejdžere kao što su „Ružno pače“, „Jugio“, “Moćni rendžeri” i ostali.
NICK JUNIOR
Nick Junior je edukativni program za djecu predškolskog uzrasta. Program je sličan kao Nickelodeon ali je namijenjen za uzrast od 2 do 6 godina. Sinhronizovan je na naše govorno područje.
RUSSIA TODAY
Višejezična informativna televizija koja prenosi ekskluzivne vijesti o dešavanjima u svijetu. Televizija RT osnovana je 2005. godine i za potrebe rada ove medijske kuće zaposleno je 100 novinara širom svijeta. Sjedište televizije je u Moskvi, a dopisništva se nalaze u Washingtonu, Miamiju, Los Angelesu, Londonu, Parizu, Delhiju i Tel Avivu. Televizija prenosi program na engleskom, španjolskom i arapskom jeziku.
AXN i AXN SPIN
„AXN“ je jedan od najpopularnijih filmskih kanala namijenjen ljubiteljima avanturističkih, humorističkih, naučno-fantastičnih serija i filmova, kao i dobrih reality emisija i muzike. Gledaoci na „AXN“ kanalu mogu očekivati neke od najpopularnijih svjetskih serija i filmova kao što su „Hanibal“, „Glasnici“, „Vladavina“, „Marinci“, „Bez granica“ itd.
HAPPY PAROVI 1 i HAPPY PAROVI 2
„PAROVI 1.“ i „PAROVI 2.“ koji prate događanja reality show-a “Parovi” 24/7. Navedeni kanali biti će dostupni u BiH, ekskluzivno samo na Telemach-u i to u D3 digitalnom Start paketu.
CBS Drama
Kanal CBS Drama će emitovati hit serije i filmove iz CBS-ove videoteke od preko 70.000 sati filmova i serija. CBS Drama će mamiti gledaoce na nezaboravne i jedinstvene serije. Gledat ćete serije od legendarne “Dinastije” do misterioznog “Twin Peaks”, od sci-fi serije “4400″ do policijske drame u Honolulu “Hawaii 5-0″. Premijerama, kao i serijama koje ste voljeli, CBS Drama garantuje pravo uživanje ispred vašeg TV-a.
SK KANALI
Kanali SK 4, SK 5, SK 6, SK3 HD upotpunit će vaše gledanje utakmica. Sportklub kanali su u potpunosti posvećen fudbalu. Gledajte Premier ligu, Špansku Primeru, košarkašku Euroligu, Wimbledon, trke Formule 1.
EXTREME SPORTS
EXTREME SPORTS je sportski kanal na kojem se prikazuju razni sportovi kao što su: surfanje, skateboarding, wakeboarding, motocross i BMX. Najpoznatije emisije su: MTB Heroes, Extreme
Fighting Championship, Bullrun – Cops, Cars and Superstars, X Games – Austin, AMA Motocross Highlights.
GINX
Ginx TV je vodeći svjetski operater gameing kanala, te producent video sadržaja sa trenutno najvećom stopom rasta. Emisije koje producira Ginx TV se emituju u Velikoj Britaniji, Španiji, Izraelu, te Bliskom istoku, a dostupni su i gledaocima u Indoneziji i Turskoj. Ginx TV je pokrenuta 2007. godine i danas je jedini međunarodni i višejezički kanal koji je orijentiran isključivo na video igrice. Ginx u svojoj ponudi ima potpuno lokalizirane kanale namijenjene publici koju čine gejmeri od 18 do 35 godina starosti.
Discovery World
Discovery World je američki program. Prati ga reputacija najboljeg programa historijskog sadržaja. Osim historijskih dokumentarnih filmova, još emituje i dokumentarne filmove o historiji, kulturi, istragama i misterijama. Najpoznatije emisije su: World’s Busiest, Smrtonosni ulov, Clash of the Dinosaurs, Ekstremni inžinjerski poduhvati, Everest: Beyond the Limit, Monarchy i drugi.
BBC Earth HD
Za sve ljubitelje dokumentarnih filmova o prirodi – od sada imate priliku da u okviru digitalnog paketa i to u HD rezoluciji gledate jedan od najpopularnijih kanala iz porodice BBC-a, BBC Earth HD. Kanal je uzbudljiv, edukativan i prenosi najintimniji doživljaj o našem ogromnom univerzumu: od najmanjih stvorenja pod mikroskopom, do neograničenih prostranstava svemira, gdje naučnici i avanturisti donose direktno informacije s lica mjesta i u akciji. Pogledajte teme o prirodi, zemlji, životinjama, kosmosu i evoluciji koje će vas ostaviti bez daha.
MTV Rocks
MTV Rocks je specijalizovani muzički TV kanal posvećen ROCK muzici.
MTV Hits
MTV Hits je specijalizovani muzički TV program posvećen POP muzici u produkciji MTV Networks EuropEE.

Kako da gledam nove kanale u analognoj programskoj shemi?

Kako biste uživali u novim kanalima u analognoj programskoj shemi, potrebno je da pretražite kanale na Vašem TV prijemniku, ručno ili automatski. Pretraživanja možete pronaći na daljinskom upravljaču za Vaš TV prijemnik , pritiskom na dugme MENU i daljim odabirom željene opcije kroz PODEŠAVANJA

Programske sheme za područja na kojima je pušten novi signal?

Programske sheme za područja na kojima je pušten novi signal?
Raspored analognih kanala za KATV HS na područjima gdje je pušten novi signal pogledajte ovdje.

Raspored digitalnih kanala za za KATV HS na područjima gdje je pušten novi signal pogledajte ovdje.

Da li mi je potreban novi digitalni prijemnik za gledanje digitalne televizije?

Korisnicima digitalne televizije sa starijim tipovima digitalnih prijemnika, bit će potrebno da zamijene digitalne prijemnike, o čemu će biti blagovremeno obavješteni od strane naših operatera. Pretplatom na nove DUO ili TRIO pakete, prvi inicijalni uređaj dobivate BESPLATNO na korištenje.

Kako da koristim digitalni prijemnik ukoliko mi je urađena zamjena ?

PODEŠAVANJA DALJINSKOG UPRAVLJAČA

Tasteri koji su na daljinskom upravljaču uokvireni bijelom bojom mogu se koristiti za upravljanje TV uređajem i imaju mogućnost “učenja” funkcije.
Da bi ste podesili tastere koji kontrolišu TV uređaj potrebno je ispratiti sljedeće korake:
1. Pripremite originalni daljinski upravljač koji koristite za upravljanje TV-om
2. Postavite IR senzor daljinskog upravljača TV-a nasuprot IR senzora daljinskog upravljača koji ste dobili uz D3 mini resiver. Razmak između njih ne smije biti veći od 3 cm.
3. Držite taster TV SET 3 sekunde sve dok lampica na D3mini daljinskom upravljaču ne počne da svijetli.
4. Pritisnite taster na D3mini upravljaču koji želite da setujete (npr VOL -). U tom trenutku će lampica na upravljaču početi da blinka.
5. Nakon toga pritisnite taster (VOL -) na daljinskom upravljaču TV-a. Kada to uradite lampica na daljinskom upravljaču će prestati da trepće i nastavit će da svijetli.
6. Pritisnite opet dugme TV SET. Prestat će da svijetli lampica na daljinskom upravljaču i samim tim je završen proces učenja jedne funkcije daljinskog upravljača. Isti postupak ponoviti za sve ostale tastere (Standby, TV input, Vol +/-, CH +/-, TV mute)

POVEZIVANJE PRATEĆE OPREME S DIGITALNIM PRIJEMNIKOM
Da bi D3mini digitalni prijemnik dobio signal potrebno je priključiti odgovarajući kabl sa kablovskim signalom na RF In ulaz. Izlaz RF Out se može koristiti za prosljeđivanje analognog signala do TV-a starijeg tipa. Novije televizore sa D3mini prijemnikom možete povezati na 2 načina: preko HDMI kabla i preko AV izlaza. Napojni kabl je potrebno priključiti na izvor napajanja.


PODEŠAVANJE PRILIKOM PRVOG PRIKLJUČIVANJA

Prilikom prvog uključivanja digitalnog prijemnika, potrebno je prvo izabrati željeni region i jezik menija. Nakon toga treba da se skeniraju kanali pritiskom na taster . Po završetku skeniranja, koje može potrajati nekoliko minuta, pojavljuje se spisak TV i Radio kanala. Pritiskom na taster OK izlazite iz menija pretraživanja i na ekranu se pojavljuje video. Za ponovno podešavanje svih navedenih opcija možete odabrati opciju Početna podešavanja u podmeniju Tehnička podešavanja čime ćete digitalni prijemnik vratiti na početna fabrička podešavanja.

UPUTSTVO ZA D3 CAM KARTICU

Cam – conditional access module omogućava pristup svim digitalnim kanalima bez upotrebe dodatnih uređaja (STB). Da bi korisnik mogao da koristi D3cam potrebno je da ima televizor sa CI+ slotom (slot u koji se ubacuje D3cam) i integrisanim DVB-C tunerom. Instalacija D3cam-a D3cam se sastoji od kartice i modula. Karticu je potrebno ubaciti u modul tako da čip na kartici bude usmjeren ka gornjoj strani modula. Ovako spojenu karticu i modul potrebno je ubaciti u CI+ slot sa zadnje strane televizora, tako da je strana sa serijskim brojem orijentisana prema ekranu televizora. Nakon ovoga, na ekranu će se prikazati poruka da se vrši autentifikacija. Ovaj proces može trajati nekoliko minuta. Nakon toga je potrebno izvršiti pretragu digitalnih kanala. Pretraga kanala Na televizoru je potrebno pronaći meni za pretragu kanala i izabrati sljedeće opcije:
Za prijem signala potrebno je odabrati „Cable 
Za tip signala odabrati „Digital“
Za izbor zemlje odabrati „Other“
Za režim pretrage izabrati “Quick”, a u polja za frekvenciju, modulaciju i simbolsku brzinu unijeti: 610000kHz, 256QAM, 6956KS/s (polja za početnu i krajnju frekvenciju su opciona i ne moraju biti popunjena)
Poželjno je uključiti opciju za automatsko ažuriranje informacija, ukoliko postoji .
Napomena: Postupak pretrage kanala i nazivi opcija se mogu razlikovati u zavisnosti od modela i proizvođača televizora. Nakon što su kanali uspješno dodati u listu, potrebno je izabrati neki od zaključanih digitalnih kanala (npr. Fox ili SK 2) i sačekati da se proces autorizacije završi. Ovaj proces može trajati do 15 minuta, nakon čega svi kanali iz odabranog D3 paketa postaju dostupni.

Važne napomene:
Neophodno je podesiti vremensku zonu na televizoru kako bi se elektronski programski vodič pravilno prikazivao
Potrebno je omogućiti prikaz titlova i selektovati željeni jezik
Poželjno je podesiti kontrolu pristupa kanalima (roditeljska kontrola)
Predefinisani PIN kod je 1234

Kako restartovati digitalni prijemnik?

Ukoliko imate poteškoća sa funkcionisanjem digitalnog prijemnika prvo probajte da uradite restart uređaja.

RESTART PRIJEMNIKA
Isključivanjem i ponovnim uključivanjem napojnog kabla iz uređaja, odnosno zidne utičnice.
Slijedi još nekoliko savjeta pomoću kojih možete otkloniti poteškoće.

NEMA SLIKE
Proverite da li TV i digitalni prijemnik imaju napajanje, tj. jesu li priključeni za izvor električne energije
Provjerite da li su oba uređaja uključena
Provjerite da li su TV i digitalni prijemnik ispravno povezani kablovima
Provjerite da li je TV prebačen na odgovarajući ulaz NEMA BOJE
Provjerite da li se program koji gledate daje u boji
Podesite opcije za boju na TV-u  Provjerite da li su svi kablovi ispravno povezani

NEMA ZVUKA
Provjerite da li su kablovi ispravno povezani
Provjerite da li je TV prebačen na odgovarajući ulaz
Provjerite da li je zvuk pojačan na oba uređaja, tj. da nije uključena opcija Mute

DIGITALNI PRIJEMNIK NE REAGUJE ODGOVARAJUĆE NA KOMANDE DALJINSKOG UPRAVLJAČA
Uklonite sve prepreke između daljinskog upravljača i digitalnog prijemnika
Provjerite i zamijenite baterije ukoliko je potrebno
Postavite digitalni prijemnik bliže ivici police  Pojedini televizori (posebno s plazma ekranima) mogu ometati rad prijemnika jer također proizvode infracrveno zračenje. Pokušajte da promijenite lokaciju digitalnog prijemnika.

Kako da saznam više o novoj ponudi za mene?

Kako da saznam više o novoj ponudi za mene?
Kompanija KATV HS udruženo sa kompanijom Telemach, će u narednom periodu pretplatnicima učiniti dostupnim i mnoge druge benefite I servise sa kojima će cjelokupna ponuda biti značajno unaprijeđena.
Ono što posebno ističemo jeste ponuda novih paketa DUO i TRIO GRANDE.
Pogledajte novu ponudu ovdje

Kako da se pretplatim na nove usluge?

a) POZIVOM KONTAKT CENTRA 1360
Ukoliko ste zainteresovani za korištenje novih usluga kroz DUO I TRIO pakete, uz posebne pogodnosti, možete nas kontaktirati na zajednički broj kontakt centra 1360. Operater će provjeriti da li na Vašoj adresi postoje tehničke mogućnosti za priključenje na našu mrežu, tj. da li je pušten novi signal.
Nakon provjere, tehnička služba će Vas kontaktirati i dogovoriti termin instalacije. Tom prilikom ćete potpisati korisnički ugovor sa nama ili će naš predstavnik doći kod Vas da potpišete ugovor.
b) PUTEM E-MAILA
info@telemach.ba
Pošaljite nam sve vaše zahtjeve i upite na e-mail, kako biste u što kraćem roku bili kontaktirani od strane naših uposlenika.
c) PUTEM APLIKACIJE
https://www.facebook.com/TelemachBiH/app/333487203483003/
Ukoliko posjedujete otvoren nalog na društvenoj mreži FACEBOOK, posjetite stranicu Telemach BiH i klikom na navedeni link pošaljite zahtjev za korištenje novih usluga.

d) POSJETITE NAS U KORISNIČKIM I PRODAJNIM CENTRIMA  Telemach – Sarajevo
Džemala Bijedića 216
Telemach Showroom – Sarajevo
BBI Centar
Trg djece Sarajeva br.1
Telemach prodajno mjesto – Sarajevo
Sarajevo City Centar
Vrbanja 1
HS korisnički centar- Sarajevo
Radnička 18

Šta dobivam prelaskom na nove usluge?

U naprednijoj ponudi obogaćenoj novim servisima očekuje Vas:

KOD TELEVIZIJE
Preko 190 digitalnih TV kanala,
Najveći broj HD kanala u BIH (33),
Usluga snimanja i pauziranja žive slike,
D3GO televizija na svim uređajima,  HBO kanali i HBO GO filmovi na mobilnim uređajima,
D3 kuća za digitalnu TV na dva televizora putem digitalnih prijemnika ili CAM modula (jedan daljinski upravljač za TV i digitalnu kablovsku televiziju)

KOD INTERNETA
Najveće internet brzine u BIH od 25 do 120 Mb/s,
WiFi u cijeloj kući, besplatno korištenje UNIFI mreže izvan kuće u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji na preko 250.000 lokacija

KOD FIKSNE TELEFONIJE
Razgovori za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji,
Besplatni pozivi prema 350.000 domaćinstava u BiH i regiji,
Besplatne minute prema mobilnim mrežama u BiH

AKO UZMETE SVE SERVISE štedite objedinjavanjem svih fiksnih telekom usluga na jednom, povoljnijem računu, i dobijate fenomenalne servise već od 49,9 KM mjesečno u TRIO GRANDE paketima
SPECIJALNA AKCIJA– otključani svi kanali prvih mjesec dana i 12 mjeseci bez pretplate na fiksnu telefoniju

Da li i dalje mogu koristiti postojeće pakete usluga?

Ponuda HS kompanije je unaprijeđena novim paketima koje ćete moći odabrati na korištenje kada se na Vašem području pusti novi signal. Ukoliko se ne odlučite za korištenje naprednijih usluga, vaše postojeće usluge bit ćete u mogućnosti koristiti i dalje.

Gdje mogu izmiriti svoje mjesečne račune za korištenje telekomunikacijskih usluga kompanije HS ?

Mjesečno održavanje za korištenje telekomunikacijskih usluga navedenih kompanija možete izmiriti u našim poslovnicama ili putem naloga za uplatu u pošti ili banci.
Korisnici usluga KATV HS račune bez provizije mogu plaćati u BBI banci. Maksimalan iznos za plaćanje bez provizije je 55,00 KM.
Korisnici usluga kompanije KATV HS, račune bez provizije mogu plaćati u SBERBANK banci. Maksimalan iznos za plaćanje bez provizije je 55,00 KM.
Korisnici Telemach usluga, račune bez provizije mogu plaćati u Intesa Sanpaolo banci.
PREPORUČUJEMO- objedinjavanje svih usluga na jedan račun čime postižete manje mjesečne troškove i uštedu vremena i novca.
Ukoliko Vam ove informacije nisu pomogle pozovite nas ili nam se obratite na mail info@telemach.co.ba.

Broj našeg Kontakt centra 1360 je dostupan svaki dan 24h.