DUO I TRIO GRANDE paketi 32,90 KM prvih 12 mjeseci + 24 mjeseca promotivno ARENA SPORT SD, CINESTAR TV PREMIERE HD i PINK PAKET!

TRIO I DUO GRANDE PAKETI 32,90 KM PRVIH 12 MJESECI + 24 MJESECA ARENA SPORT SD, PINK I CINESTAR TV PREMIERE HD PAKET PROMOTIVNO
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike koji do sada nisu koristili usluge kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje DUO TEL GRANDE EXTRA, DUO TEL GRANDE PREMIUM, DUO NET GRANDE, DUO NET GRANDE FAMILY, DUO NET GRANDE EXTRA, DUO NET GRANDE PREMIUM, TRIO GRANDE, TRIO GRANDE FAMILY, TRIO GRANDE EXTRA ili TRIO GRANDE PREMIUM paket uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, tokom prvih 12 mjeseci izabrani paket plaćat će 32,90 KM sa uključenom mjesečnom naknadom za mjesečno održavanje KKS za osnovni paket + 24 mjeseca Arena Sport SD, PINK i CineStar TV Premiere HD paket, ukoliko isti ne predstavlja sastavni dio paketa za koji se odluče. Ukoliko se odluče na korištenje nekog od navedenih paketa na period od 12 mjeseci, pogodnost će trajati u periodu od 6 mjeseci + 12 mjeseci Arena Sport SD, PINK i CineStar TV Premiere HD paket promotivno.

Promotivno 6 mjeseci HBO Premium paket, pored navedenih pogodnosti, ostvaruju novi korisnici DUO NET GRANDE FAMILY, DUO NET GRANDE EXTRA, DUO TEL GRANDE EXTRA, TRIO GRANDE FAMILY, TRIO GRANDE EXTRA paketa uz minimalni period korištenja paketa u trajanju od 24 mjeseca. Ukoliko se odluče na korištenje nekog od navedenih paketa na period od 12 mjeseci, pogodnost promotivnog gledanja HBO kanala će trajati u periodu od 3 mjeseca.

24 MJESECA ARENA SPORT SD I PINK PAKET UZ DUO TEL GRANDE SENIOR PAKET
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje DUO TEL GRANDE SENIOR paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, 24 mjeseca gledaju Arena Sport SD i PINK paket. Ukoliko se odluče na korištenje paketa na period od 12 mjeseci, pogodnost promotivnog gledanja kanala će trajati u periodu od 12 mjeseci.

24 MJESECA ARENA SPORT SD, PINK I CINESTAR PREMIERE TV HD PAKET UZ DUO TEL GRANDE PAKET
Navedena ponuda važi za nove pretplatnike Telemacha koji do sada nisu koristili usluge kao i postojeće pretplatnike samo analogne kablovske usluge ( Osnovni TV paket) kao i pretplatnike samo analogne kablovske televizije i D3 digitalne televizije koji se opredijele na korištenje DUO TEL GRANDE paketa uz minimalni period korištenja od 24 mjeseca, 24 mjeseca gledaju Arena Sport SD, PINK i CineStar TV Premiere HD paket. Ukoliko se odluče na korištenje paketa na period od 12 mjeseci, pogodnost promotivnog gledanja kanala će trajati u periodu od 12 mjeseci.

Za više informacija o ovim ali i ostalim pogodnostima pozovite nas na 1360!

*Kompanija HKB net i kompanija Telemach, odnosno kompanija KATV HS i kompanija Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net odnosno HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskihmreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.