Obavijest o izmjenama i dopunama cjenovnika

By | Uncategorised | One Comment

Obavještavamo vas da od 1.3.2023. stupaju na snagu nove cijene paketa sa uključenom naknadom za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket (primjenjivat će se nova cijena za mjesečno održavanje KKS za Osnovni TV paket 23,50 KM sa uključenim PDV-om). Nove cijene paketa možete pogledati na linku.

Izmjene cijena paketa odnose se na sve EON pakete, Duo i Trio pakete koji više nisu u komercijalnoj ponudi, a sadrže ponudu Osnovnog TV paketa sa mjesečnim održavanjem KKS u svom paketu.

Shodno uslovima poslovanja, obavještenje o navedenim izmjenama cijena paketa ćemo poslati elektronskim putem u formi poruke preko svih boxova digitalne Pay TV, EON Smart Boxa i ostalih digitalnih resivera. Kao korisnik imate pravo promjene paketa usluga ili možete raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez poštivanja otkaznog roka i bez naknade u roku 30 dana od dana objave izmjene u dnevnom listu.

Novi Cjenovnik KATV HS usluga stupit će na snagu protekom roka od 30 dana, počev od dana objavljivanja.

Zahvaljujemo se na razumijevanju i nastavljamo da ulažemo u unaprjeđenje kvaliteta svih naših usluga sa jasnim ciljem da uvijek nudimo samo vrhunsko korisničko iskustvo.

Obavještenje o promjeni cijene poziva prema Njemačkoj i za uslugu Stanske instalacije

By | Uncategorised | No Comments

Usljed povećanja cijene poziva u Njemačkoj koje je ova država uvela 9. jula 2022. godine, pozivi iz Telemach fiksne mreže prema fiksnoj mreži u toj zemlji od 15. septembra bit će tarifirani prema cijenama iz Zone 3, umjesto dosadašnjih cijena iz Zone 1. Od 15.9.2022. cijena poziva iz Telemach BH mreže prema fiksnim mrežama u Njemačkoj će umjesto 0,2574 KM po minuti iznositi 0,6435 KM po minuti s PDV-om. Također, sa navedenim datumom doći će do izmjene cijene za uslugu Stanska instalacija, umjesto 10,00 KM, primjenjivat će se nova cijena 20,00 KM s PDV-om.

Izmijenjeni Cjenovnik, važeći od 15.septembra 2022.godine bit će dostupan na web stranici i na našim prodajnim mjestima od datuma njegove primjene.

OD 1.1. SVI KANALI SPORT KLUBA U START PAKETU NA KABLOVSKOJ TELEVIZIJI HS

By | Uncategorised | No Comments

Bez kanala Arena Sport od januara
KATV HS od 1.1. neće više emitovati kanale Arena Sport u okviru svoje kablovske i digitalne ponude.
Korisnike u 2021. očekuju mnogobrojni sportski spektakli. Od sada sve kanale Sport Kluba (SK HD, SK 1 HD, SK 2 HD, SK 3 HD, SK 4 HD, SK 5, SK 6, SK 7, SK 8, SK 9, SK 10, SK Golf HD i SK Esports HD) korisnici KATV HS mogu da gledaju već u Start paketu.
Korisnicima osnovnog paketa analogne kablovske televizije obogaćujemo ponudu sa SK 4 kanalom.
U Novoj 2021. godini na SK kanalima bit će emitovana najgledanija evropska i svjetska takmičenja: ekskluzivno utakmice njemačke Bundeslige, engleska Premier liga i FA kup, Euroleague i Eurocup, Turska fudbalska liga, Formula 1 i Moto GP, ATP mastersi, košarkaško Evropsko prvenstvo za žene 2021. i Evropsko prvenstvo za muškarce 2022. godine, gdje će igrati i košarkaški Zmajevi.
Na Nova BH korisnici će moći da gledaju sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH, kao i da uživaju u dugo čekanom fudbalskom spektaklu EURO 2021 i da prate utakmice reprezentacije BiH u kvalifikacijama za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus fudbalske Lige Nacija.

Obavještenje o izmjeni cijena

By | Uncategorised | One Comment

Poštovani korisnici,
Obavještavamo vas da će od 1.4.2019. cijene određenih usluga biti izmijenjene.
Mjesečna naknada za održavanje KKS za Osnovni TV paket kompanija Telemach, KATV HS, HKB-net i M&H Company bit će povećana za 1,60 KM i iznosit će 21,50 KM.
Mjesečna naknada za sljedeće pakete bit će umanjena te će u konačnici sa uvećanom cijenom mjesečne naknade za održavanje KKS za Osnovni TV paket iznositi:

Paket NOVA CIJENA PAKETA NOVA CIJENA PAKETA sa uključenom naknadom za održavanje KKS za Osnovni TV paket u iznosu od 21,50 KM
EON Light TV 24,5 KM
EON Full TV 30,5 KM
EON Premium TV 45,5 KM
EON Light DUO 47,5 KM
Fiber EON Light TV 24,5 KM
Fiber EON Full TV 30,5 KM
Fiber EON Premium TV 45,5 KM
Fiber EON Light DUO 47,5 KM

Navedene izmjene odnose se i na ponudu za korisnike koji samostalno koriste EON TV uslugu:

Paket NOVA CIJENA PAKETA
EON Light TV 24,5 KM
EON Full TV 30,5 KM
EON Premium TV 45,5 KM

Sve navedene cijene su prikazane sa uključenim PDV-om.
Shodno Uslovima poslovanja Telemach-a, KATV HS d.o.o, HKB – net d.o.o i M&H Company pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2019. godine.
Kompanija HKB net i kompanija Telemach, odnosno kompanija HS i kompanija Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net odnosno HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.
Novi Cjenovnik usluga bit će dostupan na web stranicama www.hkb.ba, www.hs-ktv.ba i www.telemach.ba.

Za sva pitanja možete nas pozvati na 1360.

Obavještenje o prilagođavanju cijena za korisnike kompanija udruženih sa Telemachom

By | Uncategorised | One Comment

Poštovani korisnici,
U cilju pružanja najboljih usluga, konstantno obogaćujemo našu ponudu i značajno investiramo i ulažemo u vaše korisničko zadovoljstvo, uz zadržavanje najboljeg odnosa između ponuđenih sadržaja, servisa i cijene.
• NAJBOLJI SPORTSKI HD KANALI U BIH
Tokom prethodne godine prvi smo omogućili da gledate i Sport Klub i Arena Sport kanale. Sport Klub HD kanale smo prebacili u osnovnu digitalnu ponudu, dostupnu svim D3 digitalnim korisnicima.
• NAJVIŠE HD KANALA VEĆ U STARTU (17)
Uspostavili smo jedinstvenu digitalnu programsku shemu, obogatili TV sadržaj s velikim brojem TV kanala već u digitalnom start paketu od kojih izdvajamo TOP, Epic drama, Pikaboo, Al Jazeera Balkans HD, TVSA HD i drugi.
• JOŠ VIŠE HD KANALA U D3 OSNOVNOM I D3 PROŠIRENOM PAKETU
Početkom godine u D3 Osnovni paket ubacili smo nove HD kanale FOX HD, FOX Movies HD, Shorts TV HD I Nat Geo Wild HD dok smo u D3 Prošireni paket ubacili 6 HD kanala: Trace Sports Stars HD, Nickelodeon HD, Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Animal Planet HD I The Food Network HD.
• DODALI SMO PREKO 30 KANALA U OSNOVNE DUO I TRIO GRANDE PAKETE
Dodatnih 30 kanala D3 Osnovnog digitalnog paketa ( RTL Living, AXN Spin, SciFi, Baby TV, SK 4, SK 5, SK 6, C&I, Balkanika, Fine Living i drugi ) ubacili smo u startne DUO i TRIO Grande.
• PINK KANALI
U digitalnu shemu ubacili smo i dodatnih 11 najgledanijih Pink TV kanala, koji će nakon promotivnog perioda od 6 mjeseci biti dostupni svim korisnicima uz obnovu ugovora na 24 mjeseca, bez dodatne naknade
• POVEĆALI SMO BRZINE VEĆ NAJBRŽEG INTERNETA
Za 25% smo povećali upload u DUO i TRIO GRANDE paketima, a UNIFI mrežu proširili na čak 500.000 lokacija širom regije.
• UVELI SMO NOVU NAPREDNU TV PLATFORMU EON
TV platforma najnovije generacije koja vam omogućava gledanje TV I VIDEO sadržaja u kući i izvan nje s ljepšim i jednostavnijim interface-om, gledanjem i do 7 dana unazad, te mogućnošću da gledanje na jednom uređaju nastavite na drugom.

Obavještavamo vas da će od 1.4.2018. godine cijene određenih usluga biti izmijenjene.
• Mjesečna naknada za održavanje KKS za Osnovni TV paket bit će povećana za 1,90 KM i iznosit će 19,90 KM

• Cijene DUO i TRIO GRANDE paketa sa uključenom naknadom za održavanje KKS za Osnovni TV paket:

GRANDE PAKETI NOVA CIJENA SA PDV
DUO TEL 31,90 KM
DUO TEL GRANDE 32,90 KM
DUO TEL GRANDE SENIOR 30,90 KM
DUO TEL GRANDE EXTRA 45,90 KM
DUO TEL GRANDE PREMIUM 60,90 KM
DUO NET GRANDE 45,90 KM
DUO NET GRANDE FAMILY 53,90 KM
DUO NET GRANDE EXTRA 65,90 KM
DUO NET GRANDE PREMIUM 82,90 KM
TRIO GRANDE 55,90 KM
TRIO GRANDE FAMILY 62,90 KM
TRIO GRANDE EXTRA 75,90 KM
TRIO GRANDE PREMIUM 92,90 KM
TRIO LIGHT 46,90 KM

• Mjesečna naknada za uslugu interneta ( S, M, L, XL, Turbo Xl i Turbo XXL), Super MIX paketa kao i uslugu interneta i paketa ( televizije + interneta ) kao i ( televizije + interneta + fiksne telefonije ) udruženih kompanija s Telemachom, te postojeći paketi usluga televizije, interneta i telefonije kompanija KATV HS, HKB-net i M&H Company bit će uvećana za 1,10 KM.

POSEBNE POGODNOSTI
Podsjećamo vas da je daleko najveća vrijednost i ušteda u zbirnim servisima naših Grande paketa, koje preporučujemo svim našim korisnicima. Prelaskom na neki od ovih paketa sa uslugom koju do sada niste koristili, osim dodatnih benefita u uslugama televizije i dodatnih TV kanala, interneta i fiksne telefonije, ostvarujete ujedno i pravo na besplatan internet do 12 mjeseci ili pretplatu na fiksnu telefoniju čak do 24 mjeseca.
Pripremili smo i brojne pogodnosti i za one koji žele obnoviti postojeće ugovore sa našim Grande paketima, u smislu besplatnih dodatnih TV paketa, kao što su Arena Sport SD paket, CineStar TV Premiere HD paket i Pink paket, promotivno 24 mjeseca!
Novi Cjenovnik usluga dostupan je na web stranici www.telemach.ba. Shodno Uslovima poslovanja Telemach-a pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2018. godine.

Novi Cjenovnik usluga dostupan je na web stranicama www.hkb.ba i www.hs-ktv.ba. Shodno Uslovima poslovanja pretplatnici na koje se odnosi povećanje cijena, imaju pravo odabrati drugi paket usluga ili drugu uslugu, ukoliko je to primjenjivo ili raskinuti važeći pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid, najkasnije do 1.4.2018. godine.
Kompanija HKB net i kompanija Telemach, odnosno kompanija HS i kompanija Telemach na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HKB-net odnosno HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.

Za sva pitanja nas možete pozvati na 1360 ili nam poslati e-mail na info@telemach.ba.